Административен съд Видин откри официално новата си сграда

С тържествен водосвет и в присъствието на официални гости Административен съд Видин официално откри новата си сграда на ул. „Цар Симеон Велики“ № 3.

На тържеството присъстваха г-н Константин Пенчев –съдия в Конституционния съд на Република България, г-н Боян Магдалинчев – Представляващ Висшия съдебен съвет, г-н Георги Чолаков – Председател на Върховния административен съд, съдии от Върховния административен съд, председатели на административни съдилища, народни представители, областният управител на Област Видин, кметът на Община Видин, магистрати и други гости.

Тържествен водосвет отслужи Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил.

След почти 11 години, закупенатa от Министерството на правосъдието сграда за съда, бе проектирана, преустроена и ремонтирана.

Антония Генадиева – председател на Административен съд Видин, благодари на всички участници за търпението и усилията, които проявиха, за да може да се работи и правораздава в едни прекрасни условия.

„Убедена съм, че заедно с целия екип тази сграда ще стане известна като дом на „справедливостта и законността“. Тя ще дава на Административен съд Видин здрава основа да продължи да изпълнява основните си задължения – да осигурява на всички граждани справедливост и гаранция за законосъобразна дейност на администрацията“ – каза г-жа Генадиева в своето приветствие към всички гости.

Поздравителни речи изнесоха г-н Константин Пенчев – конституционен съдия, г-н Боян Магдалинчев – Представляващ Висшия съдебен съвет, г-н Георги Чолаков – Председател на Върховния административен съд, областният управител на Област Видин и кметът на Община Видин.

Новата сграда бе открита с прерязване на лентата от официалните гости на тържеството и председателя на Административен съд Видин Антония Генадиева.

След откриването гостите разгледаха сградата на административния съд.

DSC_6721.JPG
DSC_6769.JPG
DSC_6867.JPG
DSC_6895.JPG
DSC_6904.JPG
DSC_6926.JPG
DSC_6948.JPG
DSC_7049.JPG
DSC_7076.JPG
DSC_7120.JPG
DSC_7122.JPG
DSC_7155.JPG
at risus. ut vel, justo id, quis Aenean